Vår bevakning

Kc24larms bevakningskameror är anslutna till företagets kameracentral, vilken är bemannad 365 dagar om året . Våra kunniga och erfarna operatörer tar emot och agerar direkt på inkommande larm, antingen genom att via den talande kameran uppmana den obehörige att lämna området eller tillkalla väktare, polis, räddningstjänst, tända belysning.

KC24Larm är ett effektivt sätt att övervaka er egendom. Det som händer är att när någon kommer in i ett förbjudet område triggas kameran i gång och sänder en videoström via internet till KC24Larms kameracentral och våra operatörer kan då göra åtgärden omedelbar efter behov så som att larma vaktbolag, polis, räddningstjänst eller utföra andra åtgärder efter kundens önskemål.

KC24larms övervakningskameror är anslutna till vår bemannade kameracentral som lagrar inspelningarna dygnet runt eller efter överenskommelse med kunden.

Vi kan med stolthet säga att KC24Larm som bevakningsföretag är det mest prisvärda alternativet när det gäller övervakningstjänster. 365 dagar, våra operatörer i tjänst för att hantera inkommande larm och besluta om påföljande åtgärder. Vi är alltid på plats visuellt.

Miljön är något KC24Larm värnar om. Att sända väktare till platser i onödan påverkar miljön negativt men när det finns ett behov av det sänder vi dit rätt åtgärd till rätt plats i rätt tid.

Kontakta oss för mer information: 072-232 63 99 | info@kc24larm.se