GPS-enheter


Global Positioning System (GPS) utvecklades på 1960-talet och används numera dagligen över hela världen, på land, till havs och i luften, för att hitta från punkt A till B samt för att följa och spåra objekt för ett visst intresse.

GPS enheterna hittar sin exakta position via satellitnätet runt jordklotet och kommunicerar med användaren via GSM nätet. De används för säkerhet och kontroll av människor, djur, fordon eller andra objekt. Användaren kan med en förfrågan till GPS enheten få svar med exakt kartposition vart GPS enheten befinner sig för tillfället, inkl hastighet, mm.

Placeholder

GPS SPÅRARE

Om t ex ett barn bär ett GPS Personlarm i fickan så kan användaren kontrollera vart barnet befinner sig. Barnet kan med en knapptryckning på GPS enheten även larma till användaren om något inträffar. Användaren får då ett nödanrop från GPS enheten med en exakt kartposition vart barnet befinner sig.
.

Läs mer

GPS PERSON

GH-4000
Bärbar professionell GPS/GSM Personlarm/Tracker/Larmsändare..

Läs mer
Placeholder
Placeholder

GPS FORDON

AT-1000
är en superlätt tracker med inbyggt batteri för drifttid upp till ca 6 månader. AT-1000 överför data via GSM (GPRS eller SMS).Perfekt för applikatoner där övervakning av objekt utan extern strömförsörjning önskas.

Läs mer