Fordonslarm


Säkra dina fordon
GSM/GPS CA-2103 billarm

Njut av komforten att veta att bilen står kvar där du lämnade den.
Du kan också använda appen MyJABLOTRON för att visa var din bil befinner sig, för att se kilometertalet och bränsleförbrukningen. Vårt larm skyddar inte bara bilar, utan också husvagnar, lastbilar och jordbruksmaskiner.

Placeholder

CA-2103

är en ny generation av GSM/GPS fordonslarm med stöd för installation i fordon med en CAN-buss. Förutom tillgång till övervakning av bilen såsom dörrar, huv och bagagelucka så är det möjligt att utöka installationen med upp till 24 trådlösa detektorer från JABLOTRON 100 serien. Fordonslarmet erbjuder delvis- och full tillkoppling och kan styras med Jablotron fjärrkontroller eller bilens original fjärrkontroll eller båda systemen. Larmet erbjuder en Geofence-funktion – ger information vid utträdet av en inställd geografisk zon och vid avfärd från parkerad plats (bägge via SMS). För den här produkten erbjuder MyJABLOTRON app, en förarloggbok med möjlighet att identifiera upp till 99 förare och tjänster för visning av systemstatus och möjlighet att styra systemet. Fordonslarmet stöder FW- fjärruppgraderingar….

Läs mer

GSM/GPS CA-2103 HUSBIL

Våra detektorer för en enkel installation
Det spelar ingen roll om du äger en bil, husvagn, lastbil eller traktor. Billarmet JABLOTRON kommer att skydda dem alla. Under installationen kommer våra certifierade partners att använda trådlösa detektorer och fordonets dörr- och startbrytare för att undvika invasivt karosseriarbete och ledningsdragning.

……

PlaceholderLäs mer

GSM/GPS CA-2103 BIL

CA-1802 Njut av komforten att veta att bilen står kvar där du lämnade den. Du kan också använda appen MyJABLOTRON för att visa var din bil befinner sig, för att se kilometertalet och bränsleförbrukningen. Vårt larm skyddar inte bara bilar, utan också husvagnar, lastbilar och jordbruksmaskiner……

Placeholder
Placeholder

kc24larm om du vill vara före tjuven på plats

Inbrott blir allt mer vanliga i takt med ett hårdare klimat i samhället. Alla önskar och har rätt till en trygg och säker vardag.
KC24larm erbjuder realtidsövervakning 365 dagar om året. kc24larm säljer kameror samt larmutrustningar allt från enkla hemmalösningar till avancerade företagslösningar.

Se Film Dieseltjuv