Jablotron 100


JA-100 är ett nytt revolutionerande larmsystem med ett smart kontroll- och styrsystem. Det är inte bara en heltäckande lösning för att skydda personer och egendom mot inbrott, brand och andra risker. Det integrerar även smarta och lättanvända funktioner för en smidig och intelligent styrning av ditt hem eller företag.
Systemet hanterar installation av såväl trådlösa som trådkopplade enheter via systemets buss. Det kan flexibelt anpassas till de höga krav som ställs för stora företag liksom enklare behov för mindre byggnader och hem. Systemet har en unik logisk manöverpanel och kan enkelt hanteras av användaren. JA-100 är ett professionellt säkerhetssystem som kräver professionell installation av en utbildad installatör.
JA-100 finns med TELE, LAN eller GSM larmsändare

Placeholder

Jablotron 100

För bostäder, villor, butiker, kontor, små till stora företag. Skal- och anpassningsbart efter växande behov.

Se Film

JK-101-INT-SET

JA-100 Trådlöst startpaket består av paketartiklar med separata produkter och är ej förkonfigurerad. Startpaketet innehåller de produkter som behövs för en trådlös standardinstallation

Läs mer
Placeholder
Placeholder

JK-106-BAS-SET

JA-100 Buss startpaket består av paketartiklar med separata produkter och är ej förkonfigurerad. Startpaketet innehåller de produkter som behövs för en buss standardinstallation..

Läs mer