NUUO Inc. grundades 2004 och är en av världens ledande leverantörer av övervakningslösningar som är kända för sin tillförlitlighet, snabb service och innovativ anda. NUUOs VMS- och NVR-lösning erbjuder omfattande inspelning, övervakning och sömlös lösning för integration av tredje part för IP- och analoga kameror.

NUUO har åtagit sig att tillhandahålla en sofistikerad men ändå kraftfull video-centrerad lösning till sina kunder. Med över 100 000 globala installationer har NUUO en lösning på plats för varje vertikal industri, inklusive detaljhandel, utbildning, industri, transport, gästfrihet, regering och mer.

NUUOs huvudkontor i Taiwan rymmer över 200 begåvade ingenjörer och affärsfolk. Med ett amerikanskt filialkontor och andra fältrepresentanter i Sydafrika, Indien och Storbritannien erbjuder NUUO oöverträffat tillförlitligt stöd för alla globala regioner.

Omfattande lösningar du kan lita på
NUUO förstår de unika behoven och utmaningarna i din bransch. Vi konstruerar inte enstor-passar-alla lösningar, men ganska unika skräddarsydda för att bäst passa dina behov. NUUO vertikala lösningar är strömlinjeformade och enkla att implementera men ger kraftfulla resultat.

När det gäller detaljhandeln, erbjuder NUUO avancerad detaljhandelslösning med POS-integration, som även använder avancerade videonalyslösningar för att slutföra en total lösning som omfattar alla aspekter av detaljhandelskontroll, inspelning och vinstminskning. Vår innovativa innovation kan också ge enorma fördelar till andra vertikala marknader som industri eller utbildning för att minska brottsligheten och höja produktiviteten. Välj NUUO och upplev hur våra avancerade lösningar kan gynna ditt företag.