IP Säkerhetslösningar för industriella
Industriinstallationer utgör förvisso en stor säkerhets-, säkerhets- och operativ utmaning, med specialprocesser, kommersiellt känslig information, värdefulla material, anläggningar och utrustning. För att förbättra skyddet och ge en större bildvy av dessa kritiska anläggningar, används NUUOs Intelligent Surveillance Solutions inom ett brett spektrum av industrisektorer, oavsett om det är bilindustrin, tillverkning, verktyg etc. Hur NUUO Surveillance system kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP säkerhetslösningar för transport
NUUOs funktionsrika Intelligent Video Surveillance Solutions är idealiska för säkerhetskraven för snabba transport nav, oavsett storlek. Oavsett om kravet är att övervaka bussterminaler, flygplatser, depåer etc. har NUUO svaret på att skydda passagerare, personal, last och kritisk infrastruktur mot alla typer av hot, kriminella eller terroristattacker och att hjälpa till med effektiv incidenthantering och bevisuppsamling. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP-säkerhetslösningar för bankverksamhet
Banker förblir högst upp på listan för dagens kriminella band. Rånare tillgriper alltmer extrema åtgärder, från att transportera skjutvapen för att ens ta medarbetarna i banken som gisslan. Med tanke på denna höga hotnivå är det viktigt att övervakningssystemet kan avvärja attacker, hantera incidenter, samla och skydda videon bevis och förbättra samordningen med brottsbekämpande tjänstemän.
På grund av bankindustrins karaktär är också de uppgifter som lagras i banksystemet målet att bli attackerat, antingen via Internet genom hacker eller vandalism av rånare. Därför är hur man håller säkerheten och stabiliteten säkerställd en annan viktig utmaning i dagens tid. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP-säkerhetslösningar för Hotell
Hotell marknaden, allt från restauranger, spel, hotell och temaparker till kongresscenter, har många utmaningar som måste mötas för att skapa en positiv kundupplevelse. Att erbjuda en säker och vänlig miljö är en viktig prioritering för dessa institutioner, tillsammans med gästernas säkerhet och lycka. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP-säkerhetslösningar för regeringen
Terroristattacker, organiserad brottslighet och andra våldshandlingar är händelser som varje stad världen över måste förbereda sig för. NUUOs intelligenta övervakningslösningar utplaceras för att hjälpa regeringarna att ge allmän säkerhet tillsammans med att förbättra bilden av sina städer och därmed underlätta den ekonomiska och kulturella utvecklingen i sina länder som helhet. Detta presenterar många utmaningar på den statliga vertikala marknaden. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP-säkerhetslösningar för bostäder
Vårt hem borde vara vårt slott: en oas av säkerhet och avkoppling. Dessa dagar är dock de flesta familjer beroende av dubbla inkomster för att få som innebär att vanligtvis ingen familjemedlem är hemma om dagen för att övervaka lokalerna och avskräcka tjuvar. Dessutom har husägare ofta inte möjlighet att kontrollera statusen för sina barn, barnvakter, äldre släktingar eller husdjur i hemmet när de är på kontoret.
När en oönskad händelse inträffar, upptäcker och svarar det omedelbart även när ingen familjemedlem är hemma närvarande utmaningar för bostadsövervakning. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.

IP-säkerhetslösningar för utbildning
Säkerhet och säkerhet är fortfarande hög på dagordningen för skolan. Högskolans och universitetsledarna är skyldiga att ta hand om sina studenter, personal och skydd av värdefulla tillgångar. Från högprofilerade skytteincidenter till vandalism och stöld av IT-utrustning utgör breda öppna utbildnings campus en utmanande miljö där säkerhet berörs. Hur NUUO Övervakningssystem kan hjälpa dig? Låt oss utforska tillsammans.