Med över 13 000 anställda över hela världen används Dahua-lösningar, produkter och tjänster i över 180 länder och regioner. Dahua har 42 dotterbolag globalt täckande Asien, Amerika, Europa, Mellanöstern, Oceanien, Afrika, etc. Dahua levererar oöverträffad kvalitet, tillförlitlighet och stabilitet med övervakningslösningar.

Dahua är engagerad i att erbjuda sina högkvalitativa lösningar och produkter med den senaste tekniken för att möjliggöra för slutanvändarna att bedriva sin verksamhet framgångsrikt. År 2001 blev Dahua det första företaget i Kina som lanserade en 8-kanals realtidsinbäddad digital videobandspelare. Sedan dess har bolaget fortsatt satsat på att bygga stark FoU-kapacitet för ny teknik och innovation.

Dahua har investerat cirka 10% av sin årliga omsättning i FoU sedan 2014. Företaget har fyra forskningsinstitut – Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Chip Institute och Video Cloud Institute – och mer än 6 000 forskare och teknisk personal som arbetar med spetsteknologier inom AI, IoT, Cloud-tjänster, video, cybersäkerhet och tillförlitlighet för programvara och annan teknik. Dahua har registrerat över 800 patent från och med 2016.