Dahua Kameracentral


Professionell säkerhet har aldrig varit enklare. Billigt, fjärrkontrollerat, lätthanterligt. Och de är snygga också!

JA-100 är ett revolutionerande trådlöst system som är avsett att övervaka lokaler. Passar både för bostäder som butiker, kontor, lagerlokaler, verkstäder, etc. Det kan rapportera inbrott, brand, hälsoproblem, överfall och andra eventuella risker. Systemet erbjuder också hemautomatisering (fjärrkontroll av anordningar, temperaturkontroll, påslagning av anordningar med en rörelsedetektor, detektorer för avkänning av öppning av dörrar/fönster eller fjärrkontroll).

Centralenhet | Trådlösa tillbehör

BUSS tillbehör (kommer snart)

Placeholder

Lätthanterlig

Tack vare det revolutionära kontrollsystemet är JABLOTRON 100 det första alarmet som du kommer att förstå omedelbart utan problem. Välj ett alarm som är avsett för vanligt folk!

Placeholder

Tidlös design

De enskilda JABLOTRON 100 alarmens utseende har skapats i samarbete med toppdesigners. Upptäck skönheten som lätt passar in i ditt hem.

Placeholder

Tillgänglig överallt

Tack vare den fria åtkomsten av internet kommer du att kunna nå ditt JABLOTRON 100 alarm var som helst ifrån med hjälp av din dator eller smartphone. Kontrollera alarmet och se händelserna utan begränsningar.

Miljövänlig installation


Kombinationen av en trådlös och en trådbunden lösning som erbjuds av JABLOTRON 100 alarmen tillåter en miljövänlig men också mycket överkomlig installation i dina lokaler. Dra nytta av vår unika trådlösa Jablotronteknologi!


Multifunktionell användning


JABLOTRON 100 skyddar dig inte bara från inbrott utan också mot brand, översvämning eller gasläckor. Den kan kontrollera temperaturen eller öppna garagedörrar. Utnyttja högteknologin maximalt!